De uitstraling van beton cire op wanden

Wanneer je overweg kan met klussen in huis is beton ciré een leuke om te overwegen. Beton cire is een soort betonstuc waar beton, cement en hars zijn samengesteld. Door deze unieke combinatie kun je het bijna overal op aan brengen. Bijvoorbeeld op hout, beton, gips en tegels. De uitstraling van beton cire is modern en strak. Het gaat jaren mee en blijft er ook lang goed uitzien. De beton cire prijs is afhankelijk van wat je renovatieplannen zijn, maar is een stuk goedkoper dan wanneer je het laat doen door een bedrijf!

Wanden van beton cire

De uitstraling is modern en strak, iets wat goed past in de huizen van tegenwoordig. Beton cire aanbrengen in huis zorgt voor een wel gewilde uitstraling. Een beton cire wand bijvoorbeeld, gaat jaren mee en is makkelijk zelf aan te brengen. Een beton cire wand kan waterdicht gemaakt worden. Dit kun je doen door de muur twee toplagen te geven. Een waterdichte muur in de badkamer of keuken is van belang, zo ontstaat er namelijk geen lekkage wanneer er water gemorst wordt of als er condens in de badkamer ontstaat. Wel zo fijn, anders moet het weer gerepareerd worden!

Beton cire douchewand

Een badkamer van beton cire is een mooie oplossing wanneer je toe bent aan een andere uitstraling van je badkamer. Een beton cire douche wand geeft een groter gevoel van ruimte in de douche. Naast douchewanden kun je ook denken aan de muren, vloeren en plafonds. Maar ook meubels, als de wastafel, het bad of een vensterbank kunnen worden bekleed met beton cire. Een badkamer met beton cire geeft een chique look. Voor beton cire zijn er vele kleuren opties beschikbaar. Zo kun je de juist keuze voor de kamer maken uit het ruime aanbod. Het fijne van beton cire is dat je het over de oude badkamer tegels heen kan aanbrengen!