Door de otoplastieken heb ik minder last van oorsuizen

Otoplastieken

Ik werk in de bouwsector en vroeger had ik na het werken met luide machines vaak last van oorsuizen. Sinds ik deze oordoppen gebruik, heb ik hiervan helemaal geen last meer. Ze nemen de pasvorm van mijn oren aan zodat ik optimaal beschermd word tegen elk schadelijk geluid. Ze blijven goed zitten tijdens het werken en vallen helemaal niet op. Mijn arts adviseerde deze oplossing en ik heb er nog geen moment spijt van gekregen.

Ook nuttig tijdens concerten

Ik gebruik de oordoppen niet enkel op het werk maar ik heb ze ook altijd bij als ik een festival bezoek. Ik heb een tweede paar besteld met aangepaste dempingsfilter die voldoende bescherming bieden tegen luide muziek. Het verschil tussen de otoplastieken en de gewone oordoppen die je in de supermarkt kan kopen is groot. De gewone oordoppen kwamen al snel losser waardoor mijn oren niet volledig beschermd waren. Soms had ik last van druk in mijn oren bij gewone oordoppen. Deze ongemakken heb ik niet met de otoplastieken. En ’s avonds wanneer mijn jongste zoon nog eventjes zijn drumstel bovenhaalt, komen ze zeker en vast ook van pas. Ik kan deze oordoppen dus enkel maar stellig aanbevelen.