Hoe ga je om met dure schoenen?

Woolrich sweater

Wie een kijkje neemt op de  mason garments heren afdeling zal wellicht in eerste instantie schrikken van de prijs. Het zijn namelijk geen goedkope schoenen. Toch kan het wel de moeite waard zijn als je het geld hebt. Een goed paar schoenen is namelijk een goede investering. Zo zitten de schoenen bij veel mensen lekker aan hun voeten en is de kwaliteit van de schoenen goed. Je kan de mason garments herkennen aan de geribbelde zool en het kalfsleer van hoge kwaliteit. Het merk bestaat nog niet zo lang, namelijk sinds 2012 en is toch al razend populair en bekend in de schoenenwereld.

Zie het als een investering

Goedkoop is duurkoop zegt men. Je kan daarom beter één paar dure schoenen aanschaffen dan goedkopere paren blijven kopen, wat uiteindelijk veel duurder is. Omdat de schoenen van mason garments niet goedkoop zijn is het dus wel belangrijk dat je het juiste paar kiest. Gelukkig hebben ze veel keuze voor mason garments heren. Ook voor de dames is er genoeg te kiezen. Bepaal daarom wel voor jezelf naar wat voor soort schoen je op zoek bent. Je wilt tenslotte geen miskoop doen. Als je er zeker van wilt zijn dat de schoenen goed passen dan kan je maar beter naar de winkel. Daar kan je medewerkers ook om hulp vragen.

Onderhoud is extra belangrijk

Als je eenmaal weet welke maat je hebt en welk paar je wilt is het tijd om de schoenen te kopen. Het mooie aan de mason garments is dat ze zowel als sneaker als een nette schoen gedragen kunnen worden. Dit maakt dat je een twee-in-één schoen koopt. Je hebt dus twee soorten schoenen in één en voor de prijs van één. Omdat je de schoenen voor twee soorten gelegenheden aan kan doen, moet je er wel voor oppassen dat de schoenen niet twee keer zo snel lelijk worden. Een goede verzorging van de schoenen is daarom erg belangrijk. Spuit ze in en voorkom de schade.