Kies je eigen afbeelding en tekst

shirt bedrukken

Bij een shirt bedrukken kun je kiezen tussen een eigen tekst of afbeelding, of je maakt een mooie combinatie tussen beiden. Maar dat is niet het enige, het ontwerp bepaal jij, met de online ontwerper maak je namelijk zelf je eigen shirt. De positie van de afbeelding, of de tekst kun je zelf indelen. Op deze manier heb je exact het shirt wat je wilt hebben, met de afbeeldingen of de tekst op de juiste plaats gedrukt. In de webshop van omnishirt.be vind je hierover alle informatie.

shirt bedrukken

Ga mee met de moderne teksten

De tijd dat je alleen gebruik maakte van platte teksten is niet meer, bij een shirt bedrukken kun je ook gebruik maken van verschillende moderne ontwerpen van letters. Kies je letters in houtvorm, of je vlammen met letters waar de vlammen uitkomen. Verschillende soorten letters, om eventueel je afbeelding bij te staan of extra te accentueren. Maar wanneer je een ander soort letter mooi vind kun je deze natuurlijk ook gewoon gebruiken, bij omnishirt.be ontwerp jijzelf je eigen shirt.

Hoe meer je koopt hoe voordeliger

Het is voordelig wanneer je met een grote groep bent, en zelf een shirt wil ontwerpen en bedrukken. De korting kan oplopen tot wel 40% wanneer je meer dan 250 shirts koopt, maar ook voor kleinere aantallen zijn er aantrekkelijke kortingen voor een shirt bedrukken. Koop je meer als 10 shirt krijg je al een aantrekkelijke korting van 10%, omnishirt.be maakt het niet alleen leuker maar ook voordeliger om je eigen shirts te ontwerpen.