Tafelzeil transparant 2mm

Een speciale uitgave is tafelzeil transparant 2mm. Een behoorlijke dikke uitgave en dat biedt zo zijn voordelen. De flexibiliteit van zeil die je gewend bent, vind je in dit product niet terug. Het is nog wel enigszins flexibel, maar je kunt het niet bondig oprollen en in een koker opbergen. De andere karakteristieken van zeil vind je wel terug in het product. 

Zeil maar dan anders

Dit zeil is geschikt om als soort van plaat op jouw tafel te leggen om hem te beschermen. Als je een stukje overhangend zeil niet mooi vindt, is dit dé oplossing voor jou om toch jouw tafel te beschermen. Je kunt de vlekken en de viezigheid gewoon met een vochtige doek van het zeil verwijderen. Zitten er oneffenheden in jouw tafel, bijvoorbeeld omdat je voor een handgemaakte tafel hebt gekozen, dan kan jij een stevige ondergrond maken met dit zeil zonder iets af te doen aan jouw tafel.

Als je op de tuintafel zeil wilt, heb je met dit product een goede oplossing. Het is behoorlijk dik en daarmee redelijk zwaar en dus moeilijk te verplaatsen door de wind. Ook bij jouw tuintafel blijft het handgemaakte of de nerven zichtbaar, maar heb je er geen last van. De resten van de storm en regen en ander viezigheid zijn eenvoudig weg te vegen, zodat je weer snel kan genieten van het zitten in jouw tuin. Voor vergeling of barsten in het zeil hoef je niet bang te zijn als het uv bestendig zeil is.

Tafelzeil maar dan voor de vloer

Zoek je een oplossing om jouw vloer te beschermen voor de sporen van de bureaustoel, dan heb  je die hierin gevonden. Wordt er tijdens het eten veel gemorst op de vloerbedekking, leg dan een transparant tafelzeil onder jouw tafel. Je voorkomt ermee dat de etensresten in jouw vloerbedekking worden gelopen en kan de resten eenvoudig weghalen.