Zo creëer je een ruimtelijk effect met wandtegels

Ruimtes in uw huis die qua oppervlakte niet zo groot zijn en ook klein ogen, komt dit u bekend voor? Dan hebben wij speciaal voor u een tip waarmee u een kleine ruimte wat groter kan laten uitzien; grote wandtegels! Een grote wandtegel zorgt namelijk voor een ruimtelijk optisch effect. Door voor grote wandtegels met een lichte kleur te gaan wordt dit effect nog eens extra versterkt.

Ook wanneer het geen kleine ruimte betreft zijn grote wandtegels een uitstekende keuze. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor grote wandtegels in de woonkamer, de tegels zijn ideaal voor het creëren van een strakke, moderne uitstraling. Populaire wandtegels voor in de woonkamer zijn op dit moment degene met een donkere kleur. Omdat de woonkamer in de meeste gevallen wél een grotere ruimte is, heeft een donkere kleur hier niet direct een ‘verkleinend’ effect.

Kortom: grote wandtegels zijn helemaal van deze tijd met hun strakke en moderne uitstraling. Hebben we u al kunnen overtuigen? Wij vinden het in ieder geval een geweldige trend! Het fijne van deze wandtegels is dat ze ook nog eens in vele soorten, kleuren en afmetingen te verkrijgen zijn. Echte toppers in de wandtegel collectie van Tegelmegashop.be zijn grote wandtegels met een natuursteenlook of betonlook. De verschillende varianten grote wandtegels zorgen ervoor dat u in iedere ruimte een unieke uitstraling kunt creëren.

Grote wandtegels in uw badkamer

Een wandtegel die we steeds vaker terugzien en die we ook supertof vinden; grote wandtegels met een houtlook! Gemaakt van keramiek kunnen ze goed tegen vocht, dat in tegenstelling tot echt hout. Keramische hout look tegels worden ook wel keramisch parket genoemd en daarom ligt het voor de hand dat ze bestemd zijn voor de vloer. Maar dat hoeft dus niet altijd zo te zijn; het staat namelijk ook ongelofelijk mooi tegen de wand. Zo kunt u deze wandtegels gebruiken tegen de achterwand van uw douche, zo houdt u het klein en juist daardoor wordt het extra speciaal. Een ruimtelijk effect creëer je met grote wandtegels!